Zoeken

Daisy ontvoerd door Alien's en 50 onschuldige mensen gearresteerd

Bijgewerkt: 2 apr 2019Het zou een meisje van de groep zijn dat de politie gebeld heeft. Anneleen wilde haar beste vriendin -Daisy- helpen.


Vannacht heeft de politie een groep van vijftig personen gearresteerd. De arrestatie is in het Lebrunstraat gebeurd in een oude fabriek van het stadscentrum. De groep was door studenten, ouders en zelfs een oude man van 75 jaar oud samengesteld. Het is verbazingwekkend dat zo'n grote groep personen van verschillende leeftijden aangehouden werd. Volgens een politieman was de groep alleen achtergebleven in de fabriek nadat de "boeven" waren verdwenen.


De politie heeft de mensen de hele nacht ondervraagd. Volgens Anneleen, dat de politie verwittigde, en dat de beste vriendin van Daisy is, en volgens andere getuigen, werd Daisy door buitenaardse wezens ontvoerd.


De politie dacht dat de mensen drugs hadden genomen maar het bleek dat iedereen volledig bewust was. Dus zouden de buitenaardse wezens echt bestaan?


Alien's gek op blond haar?


Volgens meneer Vandezande (75), een man van de groep die gearresteerd werd, bestaan de Alien's en zijn ze gek op blond haar.


Mijn echtegenote is geheimzinnig verdwenen. Ze had blond haar zoals Daisy. Op een dag, is ze plots verdwenen. Dat was heel eigenaardig want we hielden van elkaar. Ik begreep niet waarom... Op een dag belde ze na het werk om te vertellen dat ze klaar was en dat ze binnen twee minuten thuis zou komen. Dat was tijdens dit traject dat mijn echtegenote verdwenen is. Dus, ik heb de politie gewaarschuwd. Maar ze is nooit teruggevonden en ook niet de ontvoerder. Daarna heb ik onderzoek gedaan over geheimzinnige verdwijningen. Het gemeenpunt was dat de slachtoffers blond haar hadden. Ik geloof dat er een andere planeet is, waar de mensen met blond haar worden tegengehouden. Dus de “Alien's” komen op onze planeet om personen te zoeken die blond haar hebben.”


Dat zou trouwens de eerste keer zijn dat Alien's in België werden gezien. Maar sinds het ontstaan van de theorie van buitenaardse wezens in de jaren vijftig (zone 51) en de verschillende ontdekkingen over Alien's en ruimtetuigen, heeft echter niemand kunnen bewijzen dat buitenaardse wezens echt bestonden.


België, het land van de Alien's?


Ondanks het grote aantal getuigenissen zou het ongelooflijk zijn dat buitenaardse wezens zouden bestaan. Maar dat is altijd mogelijk.


Dat is de hypothese van meneer Vandezande. Kunnen we hem geloven? Dat is aan de lezer om te kiezen. Maar het geheim van de buitenaardse wezens is niet opgelost...

©2019 by Wahakrant. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now